windows 10 windows 7 enterprise free whatsapp pc windows 7 32 bit adobe creative suite 5 master collection (cs5) keygen free free cricket flash games free for pc windows loader 2.2.1 free download free

Dialog mbi normalizimin e marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës

Projects Links

Dialog mbi normalizimin e marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës
27/07/2021

Ekipi hulumtues i projektit do të punojë në hartimin e dy dokumenteve mbi temat që, sipas njoftimeve, janë pjesë e agjendës negociuese në fazën e fundit të Dialogut të Brukselit – të zhdukurit dhe të kthyerit dhe statusi i Kishës Ortodokse Serbe.

Qëllimi i përgjithshëm i projektit është të inkurajojë një shoqëri të hapur dhe dinamike përmes dialogut konstruktiv dhe integrimit të qëndrimeve dhe nevojave të serbëve të Kosovës në procesin e Dialogut për Normalizimin e Marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Objektivi specifik 1: Të rritet përgjegjësia e palëve negociuese ndaj komuniteteve pakicë dhe të përfshihen nevojat e serbëve të Kosovës përmes një analize të thelluar të procesit të dialogut Beograd-Prishtinë;

Objektivi specifik 2: Kontributi në përmirësimin e politikave në lidhje me komunitetet jo-shumicë duke identifikuar probleme specifike nga tema të ndryshme të negociatave në Bruksel.

Aktivitetet kërkimore do të përfshijnë hulumtime në tryezë, 10 intervista, 4 fokus grupe dhe një tryezë të rrumbullakët ekspertësh.

Kohëzgjatja e projektit: 6 muaj

Projekti është pjesë e iniciatives OPEN e mbështetur nga Fondacioni i Shoqërisë së Hapur të Kosovës.

Dialog mbi normalizimin e marrëdhënieve midis Beogradit dhe Prishtinës
27/07/2021

Ekipi hulumtues i projektit do të punojë në hartimin e dy dokumenteve mbi temat që, sipas njoftimeve, janë pjesë e agjendës negociuese në fazën e fundit të Dialogut të Brukselit – të zhdukurit dhe të kthyerit dhe statusi i Kishës Ortodokse Serbe.

Qëllimi i përgjithshëm i projektit është të inkurajojë një shoqëri të hapur dhe dinamike përmes dialogut konstruktiv dhe integrimit të qëndrimeve dhe nevojave të serbëve të Kosovës në procesin e Dialogut për Normalizimin e Marrëdhënieve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Objektivi specifik 1: Të rritet përgjegjësia e palëve negociuese ndaj komuniteteve pakicë dhe të përfshihen nevojat e serbëve të Kosovës përmes një analize të thelluar të procesit të dialogut Beograd-Prishtinë;

Objektivi specifik 2: Kontributi në përmirësimin e politikave në lidhje me komunitetet jo-shumicë duke identifikuar probleme specifike nga tema të ndryshme të negociatave në Bruksel.

Aktivitetet kërkimore do të përfshijnë hulumtime në tryezë, 10 intervista, 4 fokus grupe dhe një tryezë të rrumbullakët ekspertësh.

Kohëzgjatja e projektit: 6 muaj

Projekti është pjesë e iniciatives OPEN e mbështetur nga Fondacioni i Shoqërisë së Hapur të Kosovës.

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.