adobe premiere pro cs3 system requirements 32 bit free autodesk revit 2018 vs 2019 free download microsoft windows 10 anniversary update free windows 8.1 download torrent iso free igo windows ce 6 download free windows xp professional sp3 product key free free any share for pc free artrage free for pc

Lajmet e fundit

"Shumë lot janë derdhur në tokat tona. Jo më shumë, të lutem!" – ky është mesazhi i dërguar të mërkurën nga hapja e ekspozitës fotografike “Të gjithë lotët tanë”. Ekspozita…

Ne, organizatat e shoqërisë civile të nënshkruara më poshtë nga Kosova dhe Serbia, dënojmë ashpër gjuhën fyese dhe poshtëruese të ministrit të Punëve të Brendshme të Serbisë, Aleksandar Vulin, ndaj…

DEKLARATË

Me datë 17 maj 2022, përderisa në Pejë po festohej Festa e Abetares me fëmijët e klasëve të para nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, e Presheva, në pjesën e…

Këtë javë u publikua raporti i tretë i përbashkët i shoqërisë civile për të drejtat e njeriut në Kosovë për vitin 2021 dhe NSI ishte një nga kontribuesit. Raporti paraqet…

0
Projektet
0
Ngjarjet
0
Publikimet
0
Trajnimet
0
Projektet
0
Ngjarjet
0
Publikimet
0
Trajnimet

Publikimet

Bashkohuni me ne

Njerëzit i bashkohen New Social Initiative (Iniciativës së Re Sociale) për të kontribuar dhe ndikuar në ndryshime në komunitetet e tyre. New Social Intiative është një vend ku mund të jeni vetëvetja. Iniciativa, motivimi, bashkëpunimi, përgjegjshmëria, optimizmi dhe kreativiteti janë vetëm disa nga veçoritë që përcaktojnë New Social Initiative kulturën e organizatës. Ne jemi në kërkim të praktikantëve, anëtarëve të ekipit dhe bashkëpunëtorëve me kualifikime dhe mënyra të ndryshme të të menduarit.

Facebook Feed

Check out the trailer of the fourth RCT podcast🤩In our fourth podcast episode for this year, we were pleased to have as a guest Lulzim Bucolli, actor, producer, and writer.He shared with us stories from his 20 years of background, being an actor, trainer, and writer, and actively participating in civil society activities on cooperation and peacebuilding in Kosovo.For more 👉 bitly.ws/tkXxThis event was a part of the Reconciliation & Conflict Transformation Activity, implemented by Community Building Mitrovicaa and partners from New Social Initiative and Youth Initiative for Human Rights - Kosovo (YIHR KS), and supported by the American people through USAID Kosovo.***Shikoni trailerin për podkastin e katërt të RCT🤩Në episodin tonë të katërt të podkastit për këtë vit, kishim kënaqësinë të kishim të ftuar Lulzim Bucollin, aktor, producent dhe shkrimtar.Ai ndau me ne histori nga përvoja e tij 20 vjeçare, duke qenë aktor, trajner dhe shkrimtar dhe duke marrë pjesë aktive në aktivitetet e shoqërisë civile për bashkëpunimin dhe ndërtimin e paqes në Kosovë.Për më shumë 👉 bitly.ws/tkYqKjo ngjarje ishte pjesë e Aktivitetit të Pajtimit dhe Transformimit të Konflikteve, i zbatuar nga Community Building Mitrovica dhe partnerët nga Iniciativa e Re Sociale dhe Nisma e Rinisë për të Drejtat e Njeriut - Kosovë (YIHR KS), dhe e mbështetur nga populli amerikan përmes USAID-it në Kosovë.***Pogledajte trejler četvrtog RCT podkasta🤩U našoj četvrtoj epizodi podcasta za ovu godinu, bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo Lulzima Bucollija, glumca, producenta i pisca.On je sa nama podelio priče iz svog dvadesetogodišnjeg iskustva, gde je kao glumac, trener i pisac, aktivno učestvovao u aktivnostima civilnog društva o saradnji i izgradnji mira na Kosovu. Za više👉 bitli.vs/s9bNOvaj događaj je bio deo aktivnosti pomirenja i transformacije konflikata, koju sprovodi Community Building Mitrovica i partneri iz Nove društvene inicijative i Inicijative mladih za ljudska prava - Kosovo, a podržan od američkog naroda preko USAID-a na Kosovu. ... See MoreSee Less
Ambassador Rohde signed today a funding agreement for the project „Fostering Inter-Ethnic Cooperation and Reconciliation“ which will be implemented by the Kosovar Center for Security Studies - KCSS and New Social Initiative - Nova društvena inicijativaThis project aims to promote cooperation between different ethnic groups in municipalities all over Kosovo through capacity building, advocacy and technical assistance. An important part of the project are also grants which will be awarded to the best multiethnic startups and community initiatives ideas.This project is funded by the Stability Pact Fund of the German Federal Foreign Office. ... See MoreSee Less
The Game of Numbers: Resolving the issue of the missing, 20 years onThe analysis The Game of Numbers – Addressing the Missing Persons 20 years later provides insight into the progress made in addressing the issue of missing persons in Kosovo, the shortcomings made in addressing this issue in the past two decades and the how formal inclusion of this topic in the dialogue between Belgrade and Pristina can contribute to resolving it, with an emphasis on the experiences of family members of missing Serbs in Kosovo. Read the whole document: bit.ly/3RKVG6R ... See MoreSee Less
Loja e numrave: Zgjidhja e çështjes së zhdukurve 20 vite më vonëAnaliza Loja e numrave – Adresimi i personave të zhdukur 20 vjet më vonë ofron një pasqyrë të progresit të bërë në adresimin e çështjes së personave të zhdukur në Kosovë, mangësitë e bëra në adresimin e kësaj çështjeje në dy dekadat e fundit dhe sa përfshirja formale e kësaj teme në dialogun në mes të Beogradit dhe Prishtinës mund të kontribuojnë në zgjidhjen e saj, me theks të veçantë në përvojat e familjarëve të zhdukur nga komuniteti serb në Kosovë. Dokumenti i plotë është i disponueshëm në faqen tonë të internetit në seksionin e Publikimeve: bit.ly/3RPit1i ... See MoreSee Less
Igra brojki: Rešavanje pitanja nestalih 20 godina kasnijeU analizi Igra brojki – Rešavanje pitanja nestalih 20 godina kasnije puža se uvid u to koliki je napredak ostvaren u rešavanju pitanja nestalih lica na Kosovu, koji su propusti načinjeni u rešavanju ovog pitanja u prethodne dve decenije i koliko zvanično uključivanje ove teme u dijalog Beograda i Prištine može da doprinese njegovom rešavanju, sa naglaskom na iskustva članova porodica nestalih iz srpske zajednice na Kosovu.Analiza je dostupna na: bit.ly/3ctx2rl ... See MoreSee Less

Twitter Feed

Happening now: Public perceptions in #Albania, #Kosovo and #Serbia on regional issues in the Western Balkans. Closing conference of our joint project Western Balkans Security Barometer 2021-2022 @bezbednost_org @CSDGALBANIA. Supported by @NEDemocracy

🆕️🆕️🆕️For our 7th anniversary, we treated ourselves with a new website. Thank you W3 Lab for making it so neat! Check it out!
↘️
https://newsocialinitiative.org/

NSI and our partners from @sbunker had the pleasure of hosting a meeting between CSO representatives from Kosovo and @RockBrosFund CEO Stephen Heintz and Director for WB Mia Vukojević.

NSI’s Research, Propose, Engage to Influence the EU Facilitated Dialogue program, supported by the National Endowment for Democracy presents Alba Jakupi who will be writing about ''The impact of truth commissions in the Kosovo-Serbia Dialogue''

NSI’s Research, Propose, Engage to Influence the EU Facilitated Dialogue program, supported by the National Endowment for Democracy presents Stefan Staletović who will be writing about

Load More

Iniciativat e NSI

This site is registered on wpml.org as a development site.