adobe acrobat x pro plugins free adobe premiere pro cc classroom in a book (2015 release) pdf free adobe muse cc 2018 portable free final fantasy pc game free full version windows pro 10 activation key free adobe illustrator cc type library free adobe acrobat pro dc unable to combine files free

Infografikët

Analiza Loja e numrave – Adresimi i personave të zhdukur 20 vjet më vonë ofron një pasqyrë të …

This infographic is a part of ”Democracy, Openness and Prospects of the Serb Community in Kosovo – Open” a initiative of the Kosovo Foundation for Open Society (KFOS), initiated in 2020. Open was realized in cooperation with nine civil-society organizations that are active in the Serb community in Kosovo.

Ky infograf është realizuar në kuadër të projektit OPEN të implementuar nga Fondacioni i Kosovës për Shoqëri të Hapur (KFOS) në bashkëpunim me organizatat Iniciativa e Re Sociale dhe Forumi për Zhvillim dhe Bashkëpunim Multietnik.

This site is registered on wpml.org as a development site.