NSI Lajme

"Shumë lot janë derdhur në tokat tona. Jo më shumë, të lutem!" – ky është mesazhi i dërguar të mërkurën nga hapja e ekspozitës fotografike “Të gjithë lotët tanë”. Ekspozita…

Ne, organizatat e shoqërisë civile të nënshkruara më poshtë nga Kosova dhe Serbia, dënojmë ashpër gjuhën fyese dhe poshtëruese të ministrit të Punëve të Brendshme të Serbisë, Aleksandar Vulin, ndaj…

DEKLARATË

Me datë 17 maj 2022, përderisa në Pejë po festohej Festa e Abetares me fëmijët e klasëve të para nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, e Presheva, në pjesën e…

Këtë javë u publikua raporti i tretë i përbashkët i shoqërisë civile për të drejtat e njeriut në Kosovë për vitin 2021 dhe NSI ishte një nga kontribuesit. Raporti paraqet…

Thirrje për Aplikim – Skema e Nën-Grantimit “Fuqizimi i zërave gjithpërfshirës të viktimave, transformimi i …

Nisma e Re Sociale – NSI po kërkon një kameraman profesionist i cili do t’i …

Përfundon projekti Kolektivi i Kosovës Përfundon projekti Kolektivi i Kosovës Bashkë me vitin 2021 ne …

NSI punoi nga mëngjesi deri në mbrëmje në Ditën e të Drejtave të Njeriut.Për të shënuar këtë ngjarje ne kemi organizuar, bashkëorganizuar dhe kemi marrë pjesë në një sërë ngjarjesh…

Deklaratë e përbashkët e pjesëtarëve të shoqërisë civile të Kosovës dhe Serbisë Duke qenë dëshmitar se marrëdhëniet Kosovë-Serbi nuk po përmirësohen përkundër procesit të vazhdueshëm të dialogut, shprehim shqetësimin tonë…

Kush jemi ne? Ne jemi një organizatë e shoqërisë civile nga Kosova, me seli në Mitrovicën e Veriut. Ekipi ynë përbëhet nga njerëz të pasionuar, të përkushtuar të cilët përpiqen…

“I inkurajoj ata në Kosovë që kanë fuqinë për të emëruar gratë në pozita vendimmarrëse ta bëjnë këtë. Përfshirja e grave në negociatat e nivelit të lartë të rëndësishme për…

Njoftimi për shtyp Një grup i organizatave të shoqërisë civile brenda Iniciatives OPEN dënon fuqishëm përdorimin e forcës së tepërt nga forcat speciale policore të Qeverisë së Kosovës në komunat…

This site is registered on wpml.org as a development site.