how to disable microsoft office professional plus 2016 activation wizard free microsoft project professional 2010 32 bit free full version free acronis true image 2017 instructions free adobe indesign cs4 32 bit free sony sound forge 10 rutracker free

Rritja e kapacitetit kërkimor dhe komunikues në sektorin e shoqërisë civile serbe në Kosovë

Projects Links

Rritja e kapacitetit kërkimor dhe komunikues në sektorin e shoqërisë civile serbe në Kosovë
25/08/2020

Granti i RBF do të lejojë NSI të çojë më tej kapacitetin e saj në cilësinë e hulumtimit dhe metodologjisë së politikave, në mënyrë që të forcojë rolin dhe besueshmërinë e saj si një burim referimi në fushën e qeverisjes së mirë dhe ndërtimin e institucioneve, dialogun Beograd-Prishtinë dhe pajtimin pas konfliktit çështjet. Kjo do të na ofrojë mundësinë për të rritur kapacitetet e stafit në lidhje me produktet kërkimore, metodologjinë e hulumtimit dhe ofrimin e politikave. Për më tepër, granti do të na japë mundësinë për të ngritur ndikimin e komunikimit dhe komunikimit që është në këtë pikë në fazën fillestare të zhvillimit, për një audiencë të gjerë dhe të larmishme përmes një game të gjerë mediash dhe mjetesh.

Kohëzgjatja e projektit: 2 vjet

Rritja e kapacitetit kërkimor dhe komunikues në sektorin e shoqërisë civile serbe në Kosovë
25/08/2020

Granti i RBF do të lejojë NSI të çojë më tej kapacitetin e saj në cilësinë e hulumtimit dhe metodologjisë së politikave, në mënyrë që të forcojë rolin dhe besueshmërinë e saj si një burim referimi në fushën e qeverisjes së mirë dhe ndërtimin e institucioneve, dialogun Beograd-Prishtinë dhe pajtimin pas konfliktit çështjet. Kjo do të na ofrojë mundësinë për të rritur kapacitetet e stafit në lidhje me produktet kërkimore, metodologjinë e hulumtimit dhe ofrimin e politikave. Për më tepër, granti do të na japë mundësinë për të ngritur ndikimin e komunikimit dhe komunikimit që është në këtë pikë në fazën fillestare të zhvillimit, për një audiencë të gjerë dhe të larmishme përmes një game të gjerë mediash dhe mjetesh.

Kohëzgjatja e projektit: 2 vjet

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.