how to install adobe photoshop cc 2015 on mac free microsoft office professional 2010 with product key free windows 7 upgrade to windows 10 free windows 8.1 k means free game my friend pedro pc ccleaner pro pc free download ssh on windows free

Pjesëmarrje më e lartë për përfshirje më të mirë

Projects Links

Pjesëmarrje më e lartë për përfshirje më të mirë
13/04/2017

Qëllimi i përgjithshëm i projektit ishte të kontribuojë në kuptimin e zgjedhjeve, proceseve dhe rëndësisë së tyre, në mënyrë që të ndikojë në pjesëmarrjen më të lartë të serbëve të Kosovës në procesin e vendimmarrjes në nivelin lokal dhe qendror. NSI pret që pjesëmarrja në zgjedhje në komunat e mbizotëruara nga serbët do të rritet, përfaqësimi politik do të bëhet i ligjshëm dhe i ligjshëm, dhe procesi i përfshirjes dhe pjesëmarrjes së komunitetit serb do të arrijë një nivel më të lartë.

Kohëzgjatja e projektit: 12 muaj

Pjesëmarrje më e lartë për përfshirje më të mirë
13/04/2017

Qëllimi i përgjithshëm i projektit ishte të kontribuojë në kuptimin e zgjedhjeve, proceseve dhe rëndësisë së tyre, në mënyrë që të ndikojë në pjesëmarrjen më të lartë të serbëve të Kosovës në procesin e vendimmarrjes në nivelin lokal dhe qendror. NSI pret që pjesëmarrja në zgjedhje në komunat e mbizotëruara nga serbët do të rritet, përfaqësimi politik do të bëhet i ligjshëm dhe i ligjshëm, dhe procesi i përfshirjes dhe pjesëmarrjes së komunitetit serb do të arrijë një nivel më të lartë.

Kohëzgjatja e projektit: 12 muaj

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.