autodesk autocad civil 3d 2016 x64 free vmware workstation 14 pro license key freefree app store free download for windows 10 free adobe acrobat pro dc vs pdf xchange free 13 card indian rummy game free for pc 3d home architect design suite deluxe 8 gratis free

Kolektivi i Kosovës-ÇFARË PO NDODH ME QASJEN E RE TË KURTIT PËR INTEGRIMIN E SERBËVE TË KOSOVËS

Kolektivi i Kosovës-ÇFARË PO NDODH ME QASJEN E RE TË KURTIT PËR INTEGRIMIN E SERBËVE TË KOSOVËS

Më 15 maj 2021, Iniciativa e Re Sociale (NSI) dhe Peacebuilding Group organizuan një diskutim me aktivistë të OSHC-ve shqiptare dhe serbe, studiues, gazetarë dhe akademikë në Ferizaj / Uroševac. Pas thirrjeve të Kryeministrit të sapo zgjedhur Albin Kurti për dialog të brendshëm [ndër-etnik], diskutimi u zhvillua rreth mundësive të ndryshme mbi integrimin e serbëve të Kosovës dhe perspektivat në të ardhmen.

Përfundimet që dolën si rezultat i këtij diskutimi, të përmbledhura nga Ardit Orana mund të shkarkohen here, përmbledhja është në dispozicion vetëm në gjuhën angleze.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.