x plane 9 full version free for pc microsoft office 2013 gratis completo 64 bits free tmac for windows 10 itunes windows 10 32 bit libreoffice windows 10 free

Rritja e kapaciteteve dhe besueshmërisë në OJQ-të dhe mediat shqiptare dhe serbe në Kosovë

Projects Links

Rritja e kapaciteteve dhe besueshmërisë në OJQ-të dhe mediat shqiptare dhe serbe në Kosovë
27/08/2017

Ky projekt ka kontribuar në bashkëpunim më të mirë midis gazetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile dhe ka siguruar mjedisin për krijimin e rrjeteve dhe bashkëpunimin e mundshëm ndërmjet pjesëmarrësve të aktiviteteve nga komunitetet shqiptare dhe serbe të Kosovës. Për më tepër, ky projekt rriti kapacitetet e gazetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile përmes aktiviteteve të tij që këta aktorë mund të zbatojnë më tej në punën e tyre të ardhshme. Në mënyrë indirekte, ky projekt ka një potencial të ndryshimit të diskursit publik në komunitetet përkatëse dhe galvanizimin e iniciativave të ngjashme me rezultatin e lidhur.

Ky projekt u implementua në partneritet me BIRN Kosovë.

Kohëzgjatja e projektit: 6 muaj

Rritja e kapaciteteve dhe besueshmërisë në OJQ-të dhe mediat shqiptare dhe serbe në Kosovë
27/08/2017

Ky projekt ka kontribuar në bashkëpunim më të mirë midis gazetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile dhe ka siguruar mjedisin për krijimin e rrjeteve dhe bashkëpunimin e mundshëm ndërmjet pjesëmarrësve të aktiviteteve nga komunitetet shqiptare dhe serbe të Kosovës. Për më tepër, ky projekt rriti kapacitetet e gazetarëve dhe aktivistëve të shoqërisë civile përmes aktiviteteve të tij që këta aktorë mund të zbatojnë më tej në punën e tyre të ardhshme. Në mënyrë indirekte, ky projekt ka një potencial të ndryshimit të diskursit publik në komunitetet përkatëse dhe galvanizimin e iniciativave të ngjashme me rezultatin e lidhur.

Ky projekt u implementua në partneritet me BIRN Kosovë.

Kohëzgjatja e projektit: 6 muaj

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.