expert pdf 10 free free change windows 10 pro to home downgrade free cakewalk sonar free windows 10 apple device driver windows 10 vlc media player for windows 10 latest version aptoide for pc windows 10 windows 10 pro home key free adobe photoshop cc 2015 could not complete the save as command free

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë fazën 3

Projects Links

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë fazën 3
01/12/2020

Në fillim të projektit, NSI do të punojë në krijimin e rrjetit që do të mbledhë individë që punojnë në ndërtimin e besimit në Kosovë, rrjeti dhe profilet e anëtarëve të tij do të paraqiten në Platformën e Ndërtimit të Mirëbesimit të Kosovës.. Rrjeti i ndërtimit të besimit do të përdoret për të krijuar një nën-grup të grave ndërtuese të besimit në Kosovë. Ky rrjet do të mbledhë një spektër të gjerë të grave udhëheqëse në Kosovë që do të përdorin këtë rrjet: 1) për të promovuar më tej Platformën dhe 2) për të krijuar dhe mbajtur komunikim efektiv, koordinim dhe promovim të iniciativave të tyre. NSI do të organizojë një seri diskutimesh të salloneve të ekspertëve me nën-rrjetin e grave në mënyrë që të hartojë dhe të gjenerojë rekomandime konkrete.

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë Faza 3 mbështetet nga UNMIK dhe implementohet nga Open Data Kosovo, Iniciativa e Re Sociale dhe Alternativna.

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë fazën 3
01/12/2020

Në fillim të projektit, NSI do të punojë në krijimin e rrjetit që do të mbledhë individë që punojnë në ndërtimin e besimit në Kosovë, rrjeti dhe profilet e anëtarëve të tij do të paraqiten në Platformën e Ndërtimit të Mirëbesimit të Kosovës.. Rrjeti i ndërtimit të besimit do të përdoret për të krijuar një nën-grup të grave ndërtuese të besimit në Kosovë. Ky rrjet do të mbledhë një spektër të gjerë të grave udhëheqëse në Kosovë që do të përdorin këtë rrjet: 1) për të promovuar më tej Platformën dhe 2) për të krijuar dhe mbajtur komunikim efektiv, koordinim dhe promovim të iniciativave të tyre. NSI do të organizojë një seri diskutimesh të salloneve të ekspertëve me nën-rrjetin e grave në mënyrë që të hartojë dhe të gjenerojë rekomandime konkrete.

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë Faza 3 mbështetet nga UNMIK dhe implementohet nga Open Data Kosovo, Iniciativa e Re Sociale dhe Alternativna.

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.