fighting games for pc free windows 10 pinnacle studio 12 ultimate free free ij scan utility windows 10 sony creative software acid music studio 10 free microsoft office standard 2013 configuration did not complete successfully free adobe audition cc kuyhaa free conflict global storm 2 pc game free

Le të marrim pjesë së bashku!

Projects Links

Le të marrim pjesë së bashku!
20/11/2018

Qëllimi i përgjithshëm i projektit është të kontribuojë në përpjekjet për të inkurajuar zhvillimin gjithëpërfshirës dhe qeverisjen e mirë në komunën e Zveçanit, duke rritur pjesëmarrjen e qytetarëve në proceset e vendimmarrjes në nivelin lokal.

Kohëzgjatja e projektit: 7 muaj

Le të marrim pjesë së bashku!
20/11/2018

Qëllimi i përgjithshëm i projektit është të kontribuojë në përpjekjet për të inkurajuar zhvillimin gjithëpërfshirës dhe qeverisjen e mirë në komunën e Zveçanit, duke rritur pjesëmarrjen e qytetarëve në proceset e vendimmarrjes në nivelin lokal.

Kohëzgjatja e projektit: 7 muaj

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.