winiso download windows 8 free download open office windows free microsoft office professional 2016 business free windows 8.1 k means free autodesk 3ds max 2018 product key free windows 10 home 1809 free fiji imagej download windows free apk editor for pc free

Dialogu si mesatare – Normalizimi si qëllim

Projects Links

Dialogu si mesatare – Normalizimi si qëllim
01/03/2017

Qëllimi i përgjithshëm është të kontribuojë në procesin e demokratizimit dhe mirëkuptimit ndër-komunitar në Kosovë përmes vendosjes së dialogut të tretë midis studiuesve shqiptarë dhe serbë, gazetarëve, përfaqësuesve të shoqërisë civile dhe akademikëve mbi sfidat kryesore sociale / politike / ekonomike të ndikuara nga dialogu i Brukselit. Projekti krijoi një platformë / forum të përshtatshëm ku individët patën mundësinë të shkëmbejnë mendimet dhe pikëpamjet e tyre mbi temat kryesore të ndikuara nga normalizimet e Brussel të marrëdhënieve.

Ky projekt u implementua në partneritet me Sbunker.

Kohëzgjatja e projektit: 12 muaj

Dialogu si mesatare – Normalizimi si qëllim
01/03/2017

Qëllimi i përgjithshëm është të kontribuojë në procesin e demokratizimit dhe mirëkuptimit ndër-komunitar në Kosovë përmes vendosjes së dialogut të tretë midis studiuesve shqiptarë dhe serbë, gazetarëve, përfaqësuesve të shoqërisë civile dhe akademikëve mbi sfidat kryesore sociale / politike / ekonomike të ndikuara nga dialogu i Brukselit. Projekti krijoi një platformë / forum të përshtatshëm ku individët patën mundësinë të shkëmbejnë mendimet dhe pikëpamjet e tyre mbi temat kryesore të ndikuara nga normalizimet e Brussel të marrëdhënieve.

Ky projekt u implementua në partneritet me Sbunker.

Kohëzgjatja e projektit: 12 muaj

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.