blur car game for pc cricket games for pc free full version 2011 sketchup pro 2019 extensions free dragon city windows 10 dx10 windows 10

Ofertë pune

Ofertë pune

NSI hap pozitën e punës asistent me kohëzgjatje të kufizuar, i cili do të punonte si pikë kontakti me përgjegjësinë më të mëdha në mbledhjen e informacioneve në zbatimin e rekomandimeve të TBF.

Kritere kryesore për këtë pozitë janë njohja e avancuar e gjuhës Serbe dhe Shqipe dhe përvoja në realizimin e hulumtimeve. Aplikimi i kandidatëve që kanë njohuri të avancuara qoftë të gjuhës Serbe apo Shqipe do të shqyrtohet poashtu. Afati pë aplikim është deri më 25 Shtator ora 17:00.

Kohëzgjatja e kontratës: 9 muaj

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Grumbullimi i informacioneve mbi zbatimin e rekomandimeve të TBF nga akterë relevant
 • Procesimi i informacioneve të grumbullurala për publikim në platformën TBF (www.kosovotrustbuilding.com)

Kualifikimet e dëshiruara:

 • Njohja e gjuhës Serbe dhe/ose Shqipe
 • Diploma Bachelor në shkenca sociale
 • Përvojë relevante në realizimin e hulumtimeve dhe përdorimit të metodave kualitative të hulumtimit
 • E preferuar përvoja e mëparshme e punës me media
 • Njohje e mirë e kornizës ligjore të Kosovës
 • Aftësi të mira komunikimi dhe në të shkruar
 • Njohje e mirë e paketës Microsoft
 • Aftësi ndërpersonale, aftësi për të punuar në ekip dhe krijim të raporteve të punës me kolegë
 • Njohja e gjuhës Angleze do të konsiderohet si përparësi

Për të aplikuar për këtë pozitë, ju lutem dërgoni CV tuaj dhe një Letër Motivuese në e-mail amilicevic@newsocialinitiative.org jo më vonë se me datën 25 Shtator 2019, ora 17:00.

Download: SRB – ALB 

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.