artificial academy download windows 10 free sketchup pro 2017 activation key free affinity designer magazine templates free adobe.acrobat.xi.pro.patch-mpt.exe free windows 3.1 games download free sony acid pro 7 with keygen free parallels desktop 13 activation code free adobe photoshop extended cs4 key free

Heroina ime – je Ti

Heroina ime – je Ti

“Heroi im je ti”” – Një libër imagjinar i zhvilluar nga dhe për fëmijë synon të ndihmojë familjet të kuptojnë dhe të përballen me COVID-19.

Shkalla dhe ndikimi i pandemisë së sëmundjes koronavirus (COVID-19) është e vështirë për të rriturit të mbështjellin mendjen e tyre, aq më pak fëmijët. Por të rinjtë ende kanë pyetje dhe ata po kërkojnë të rriturit për t’i ndihmuar ata të kuptojnë se çfarë po ndodh.

“Heroi im je ti”, një histori e zhvilluar për dhe nga fëmijë në të gjithë botën, ofron një mënyrë që fëmijët dhe prindërit të mendojnë së bashku për pyetjet që ngre pandemia. Krijuar për t’u lexuar nga një prind, kujdestar ose mësues së bashku me një fëmijë ose një grup të vogël fëmijësh, historia u formua nga më shumë se 1,700 fëmijë, prindër, kujdestarë dhe mësues nga e gjithë bota që gjetën kohën për të treguar se si po përballen me ndikimin e COVID-19.

Projekti u zhvillua nga Grupi i Përhershëm i Referencës së Komitetit të Ndër-Agjencisë për Shëndetin Mendor dhe Mbështetjen Psikosociale në Vendet e Emergjencave dhe u mbështet nga ekspertë globalë, rajonalë dhe të bazuar në vend, përveç prindërve, kujdestarëve, mësuesve dhe fëmijëve në 104 vende.

Të gjithë historinë mund ta lexoni këtu: https://bit.ly/2Kcw9pe

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.