adobe acrobat x pro document processing free que es windows 10 enterprise 2016 ltsb free adobe photoshop cc 2015 crack reddit free windows 7 ultimate sp1 update free sketchup pro 2017 price free adobe premiere pro cc 15 serial number free windows 10 pro iso 32 bit with crack full version free

Rritja e kapacitetit të hulumtimit dhe avokimit të OSHC-ve në veri të Kosovës

Projects Links

Rritja e kapacitetit të hulumtimit dhe avokimit të OSHC-ve në veri të Kosovës
01/10/2017

Duke kuptuar rëndësinë e kërkimit dhe avokimit për zhvillimin e një shoqërie demokratike, Nismat e Re Sociale synojnë që, me këtë projekt, të rrisin kapacitetet e hulumtuesve të rinj të angazhuar me organizata dhe/ose media në veri të Kosovës.

Projekti do të ketë dy segmente kryesore: në segmentin e parë projekti do të përqendrohet në zhvillimin e aftësive dhe njohurive të studiuesve nga organizatat e shoqërisë civile, përmes një grupi trajnimesh; dhe në segmentin e dytë, projekti do të përqendrohet në zbatimin e aftësive dhe njohurive të fituara në praktikë.

Kohëzgjatja e projektit: 12 muaj

Rritja e kapacitetit të hulumtimit dhe avokimit të OSHC-ve në veri të Kosovës
01/10/2017

Duke kuptuar rëndësinë e kërkimit dhe avokimit për zhvillimin e një shoqërie demokratike, Nismat e Re Sociale synojnë që, me këtë projekt, të rrisin kapacitetet e hulumtuesve të rinj të angazhuar me organizata dhe/ose media në veri të Kosovës.

Projekti do të ketë dy segmente kryesore: në segmentin e parë projekti do të përqendrohet në zhvillimin e aftësive dhe njohurive të studiuesve nga organizatat e shoqërisë civile, përmes një grupi trajnimesh; dhe në segmentin e dytë, projekti do të përqendrohet në zbatimin e aftësive dhe njohurive të fituara në praktikë.

Kohëzgjatja e projektit: 12 muaj

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.