audio player for pc windows 10 windows 10 display language download free produk key microsoft office visio professional 2007 free windows taskmanager download free kaspersky windows server 2003 download free

Linking Through Lenses

Projects Links

Linking Through Lenses
02/02/2022

Linking Through Lenses u mundëson ndikuesve të mediave sociale (YouTubers, Instagramers, TikTokers dhe të tjerët) të formojnë ndjenjat e të rinjve në Kosovë, të sjellin bashkësi së bashku dhe të gjenerojnë praktika ose perspektiva të reja të komunikimit dhe dialogut.

LTL siguron një hapësirë për të rinjtë që të lëshojnë kreativitetin e tyre dhe përmes perspektivave të ndryshme të kapin marrëdhënie të ndryshme midis komuniteteve në Kosovë. Ndikuesit do të promovojnë histori pozitive dhe do të krijojnë përmbajtje që do t’ju ofrojë një mundësi për të njohur anën tjetër të narrativave toksike që na rrethojnë, dhe për të parë një aspekt pozitiv të marrëdhënieve të të rinjve në Kosovë.

Kohëzgjatja e projektit: 16 muaj

Linking Through Lenses
02/02/2022

Linking Through Lenses u mundëson ndikuesve të mediave sociale (YouTubers, Instagramers, TikTokers dhe të tjerët) të formojnë ndjenjat e të rinjve në Kosovë, të sjellin bashkësi së bashku dhe të gjenerojnë praktika ose perspektiva të reja të komunikimit dhe dialogut.

LTL siguron një hapësirë për të rinjtë që të lëshojnë kreativitetin e tyre dhe përmes perspektivave të ndryshme të kapin marrëdhënie të ndryshme midis komuniteteve në Kosovë. Ndikuesit do të promovojnë histori pozitive dhe do të krijojnë përmbajtje që do t’ju ofrojë një mundësi për të njohur anën tjetër të narrativave toksike që na rrethojnë, dhe për të parë një aspekt pozitiv të marrëdhënieve të të rinjve në Kosovë.

Kohëzgjatja e projektit: 16 muaj

Projects Links

This site is registered on wpml.org as a development site.