maplestory windows 10 boom 3d alternative for windows free adobe premiere pro cc 2015 free windows 7 enterprise update failure free fifa 14 for windows 10 microsoft project 2010 vs 2016 free safari on windows download free

Avancimi i rolit të OSHC-ve, grave dhe burrave të rinj udhëheqës të ardhshëm në vendimmarrjen dhe jetën publike

Projects Links

Avancimi i rolit të OSHC-ve, grave dhe burrave të rinj udhëheqës të ardhshëm në vendimmarrjen dhe jetën publike
27/08/2018

Qëllimi i projektit është të kontribuojë në forcimin e potencialeve demokratike në nivelin e qeverisjes lokale, si dhe zhvillimin dhe demonstrimin e qasjeve inovative që nxisin pjesëmarrjen e qytetarëve dhe angazhimin e publikut në proceset e vendimmarrjes në 4 komuna veriore në Kosovë. Objektivi specifik i këtij projekti është të mbështesë hartimin dhe zbatimin e pjesëmarrjes inovative të qytetarëve të TIK dhe mjeteve të angazhimit publik, siç janë aplikacionet e telefonisë celulare, të cilat do t’u mundësojnë të gjithë qytetarëve të komunikojnë në mënyrë efektive me qeveritë lokale dhe të marrin pjesë në proceset e vendimmarrjes.

Kohëzgjatja e projektit: 6 muaj

Avancimi i rolit të OSHC-ve, grave dhe burrave të rinj udhëheqës të ardhshëm në vendimmarrjen dhe jetën publike
27/08/2018

Qëllimi i projektit është të kontribuojë në forcimin e potencialeve demokratike në nivelin e qeverisjes lokale, si dhe zhvillimin dhe demonstrimin e qasjeve inovative që nxisin pjesëmarrjen e qytetarëve dhe angazhimin e publikut në proceset e vendimmarrjes në 4 komuna veriore në Kosovë. Objektivi specifik i këtij projekti është të mbështesë hartimin dhe zbatimin e pjesëmarrjes inovative të qytetarëve të TIK dhe mjeteve të angazhimit publik, siç janë aplikacionet e telefonisë celulare, të cilat do t’u mundësojnë të gjithë qytetarëve të komunikojnë në mënyrë efektive me qeveritë lokale dhe të marrin pjesë në proceset e vendimmarrjes.

Kohëzgjatja e projektit: 6 muaj

Projects Links

Project News

Project In Media

This site is registered on wpml.org as a development site.