adobe premiere pro cc 13.0 free hyperterminal windows 10 64 bit final fantasy 13 pc game free midi yoke windows 10 download free lg windows phone software download free

Prezantimi virtual i botimit “Perspektiva e Qytetarëve për një Strategji të Ardhshme për Drejtësinë Tranzicionale në Kosovë”

Prezantimi virtual i botimit “Perspektiva e Qytetarëve për një Strategji të Ardhshme për Drejtësinë Tranzicionale në Kosovë”

NSI, Integra dhe Pax patën Premierën në Facebook të prezantimit dhe diskutimit mbi gjetjet në botim “Perspektiva e Qytetarëve për një Strategji të Ardhshme për Drejtësinë Tranzicionale në Kosovë”.

Ky raport synon të sjellë perspektivën e qytetarëve të Kosovës mbi drejtësinë tranzicionale dhe ballafaqimin me të kaluarën, e cila duhet të merret parasysh kur hartohet një strategji e ardhshme kombëtare për drejtësinë tranzicionale. Ndërsa studimi nuk ofron një model se si duhet të duket strategjia e ardhshme për drejtësinë tranzicionale, ai ofron një përmbledhje të qëllimeve, përparësive dhe çështjeve më të spikatura që qytetarët në Kosovë i konsiderojnë si thelbësore për tu adresuar dhe përfshirë në strategji. Raporti duhet të lexohet si një plotësim i studimit të botuar më parë me titull “Demokratizimi i Drejtësisë Tranzicionale në Kosovë” (maj 2020), i cili ofron një rishikim të hollësishëm të nismave të kaluara të drejtësisë tranzicionale në Kosovë dhe propozoi një qasje me katër hapa për zhvillimin e një infrastrukture institucionale për ballafaqimin me të kaluarën në Kosovë.

Raporti “Perspektiva e Qytetarëve për një Strategji të Ardhshme për Drejtësinë Tranzicionale në Kosovë” është botuar nga Iniciativa e Re Sociale, Integra dhe PAX, me autorë Dr. Gëzim Visoka dhe Besart Lumi, me mbështetjen e Ambasadës Amerikane në Prishtinë.

Autor nga Dr. Gëzim Visoka dhe Besart Lumi.  

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.