captain america the first avenger pc game free cyberlink powerdirector 9 review free burnout paradise pc game free full version xampp server download for windows 10 64 bit free adobe illustrator cs6 scripting reference javascript free vmware workstation 6.5.3 free colin mcrae rally 2.0 pc game free

Po kërkojmë Praktikant/e!

Po kërkojmë Praktikant/e!

Kush jemi ne?

Ne jemi një organizatë e shoqërisë civile nga Kosova, me seli në Mitrovicën e Veriut.

Ekipi ynë përbëhet nga njerëz të pasionuar, të përkushtuar të cilët përpiqen të bëjnë ndikim dhe të sjellin ndryshime përmes punës së tyre në ndërtimin e besimit dhe forcimin (mbi të gjitha) të komuniteteve jo-shumicë në Kosovë. Suksesi ynë varet nga njerëzit që janë në ekipin tonë dhe i japin forcë dhe karakter vizionit tonë.

Zyra jonë është një ambient interesant, i këndshëm dhe sfidues i punës. Po themi interesant pasi nga ballkoni ynë mund ta shihni pamjen më të mire të të gjithë qytetit, e këndshme sepse jemi mjaftë të hareshëm, ndërsa sfiduese… sepse mund të ndodhë që ashensori të mos funksionojë, kështu që do të duhet të ecni deri në katin e 9-të (pra, vetëm për entuziastë seriozë).

Që nga fillimi, ne i drejtojmë kolegët tanë më të rinj drejt parimit themelor të punës së tyre duke qenë një qasje krijuese dhe e detajuar ndaj detyrave të ndryshme në mënyrë që të zhvillojnë aftësitë e tyre në baza ditore.

Kë po kërkojmë?

Investim në potencialin e njerëzve ka qenë gjithmonë një nga përparësitë tona strategjike, ne mbështetemi te brezat e rinj të kolegëve të rinj që do të na motivojnë të bëhemi edhe më të mirë në atë që bëjmë.

Në qoftë se ju jeni:

– të interesuar për temat me të cilat merremi

– një person që di të përqendrohet në detaje

– i/e aftë në gjuhën angleze

– dhe keni shkathtësi digjitale

Ne ju ofrojmë:

– punë në një ekip në të cilin njohuritë vlerësohen, ndahen dhe përmirësohen

– mbështetja e mentorimit dhe mundësia për të punuar në fushën në të cilën gjendeni

– kontratë 6-mujore me një pagë fillestare bazë

Si të aplikoni?

Shume e thjeshte! Nëse dëshironi të bëheni pjesë e ekipit tonë, plotësoni 👉 Formularin e aplikimit  & dhe dërgoni CV tuaj në office@newsocialinitiative.org by deri më 15 Prill dhe prisni një intervistë me ne deri në fund të muajit.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.