auto clicker download windows 8 free microsoft office access 2007 advanced tutorial pdf free audirvana tidal voucher free autocad student version for windows 10 windows defender site download free allied general windows 10 filemaker pro 14 advanced free free

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë fazën 3

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë fazën 3

Ne jemi të lumtur t’ju informojmë se Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë ka hyrë në fazën 3! Kësaj here kemi vendosur të bashkojmë forcat që t’a bëjmë platformën edhe më gjithpërfshirëse dhe të ndajmë storje motivuese me ju, duke vazhduar të jemi qendra e ndërtimit të besimit që ju doni! Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë Faza 3 mbështetet nga UNMIK dhe zbatohet nga Open Data Kosovo, Iniciativa e Re Sociale dhe Alternativna.
 
 
Na ndiqni në rrjete sociale: Kosovo Trustbuilding Platform
(FacebookInstagram & Twitter) dhe vizitoni www.kosovotrustbuilding.com

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.