adobe indesign cs6 trial direct free microsoft works 9 italian language pack free how to update adobe photoshop elements 12 free youtube for windows 10 download free arduino windows 10 windows server 2012 r2 standard volume license key free download seagate dashboard for windows 10 free

Përfshirja e grave në tryezën negociuese: Gjashtë tryeza të rrumbullakëta të organizuara në të gjithë Kosovën

Përfshirja e grave në tryezën negociuese: Gjashtë tryeza të rrumbullakëta të organizuara në të gjithë Kosovën

Si të përfshini më shumë gra në tryezën e negociatave? Kush mund të jenë këto gra? Sa kanë qenë deri më tani dhe cili ka qenë kontributi i tyre? Këto janë disa nga pyetjet që i kemi bërë gjatë dy javëve të fundit për pjesëmarrësit e tryezës në gjashtë qytete të Kosovës.

Mbi 120 burra dhe gra nga Mitrovica Veriore, Graçanica, Prishtina, Prizreni, Ferizaji dhe Gjilani morën pjesë në këto diskutime si pjesë e projektit të Përfshirjes së Grave në Tabela Negociuese, të zbatuar nga NSI me mbështetjen financiare të Zyrës së Përfaqësuesit Special të BE -së në Kosovë.

Më herët në korrik, ne e filluam këtë projekt në një ngjarje në Prishtinë ku mori pjesë Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Tomáš Szunyog, ndërsa në fund të të njëjtit muaj organizuam një ligjëratë mbi Planin e Veprimit Gjinor të BE -së (GAP).

Deri në fund të këtij muaji, ne do të organizojmë një panel diskutimi dhe ligjëratë mbi axhendën e grave, paqes dhe sigurisë, në të cilën do të marrin pjesë përfaqësues të lartë të bashkësisë ndërkombëtare në Kosovë dhe ekspertë vendas.

Në shtator, ne do të publikojmë një raport që do të përmbledh rekomandimet për përfshirje më të madhe të grave në proceset e negociatave, të dala nga të gjitha këto aktivitete.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.