vmware fusion 7 free free autodesk mudbox 2016 free microsoft outlook 2016 logo free blur free full version pc adobe_photoshop_lightroom cc unlocked _4.2.1_arm64_www.raghav editz.com.apk free adobe indesign cc 2015 end of life free

NSI dhe Komuna e Mitrovicës së Veriut nënshkruan një memorandum për përmirësimin e portalit eSevernaMitorvica

NSI dhe Komuna e Mitrovicës së Veriut nënshkruan një memorandum për përmirësimin e portalit eSevernaMitorvica

Memorandumi u nënshkrua nga Kryetari i Komunës së Mitrovicës së Veriut, Milan Radojević dhe Drejtoresha Ekzekutive e NSI, Jovana Radosavljević

Me Memorandumin e Mirëkuptimit, të dy palët shprehën synimin e tyre për të punuar në përmirësimin e mëtejshëm të web-portalit kushtuar punës së Komunës së Mitrovicës së Veriut, së pari duke shpërndarë sa më shumë informacion dhe dokumente komunale me publikun, por gjithashtu duke trajnuar dy zyrtarë komunalë për të krijuar përmbajtje dhe për të mirëmbajtur web-portalin së bashku me NSI.

Së shpejti, përveç mekanizmave tashmë ekzistues të pjesëmarrjes elektronike të qytetarëve në punën e komunës, siç janë sistemi “Sistemi 48” dhe  “Pyetni kryetarin”, NSI dhe Komuna e Mitrovicës së Veriut do të punojnë në zhvillimin e një sistemi për konsultime elektronike mbi projekt-aktet komunale – “e-Pjesëmarrja”.

Ju kujtojmë se “Sistemi 48” dhe “Pyetni Kryetarin e Komunës” u krijuan në Nëntor 2018 në mënyrë që t’u jepet mundësia qytetarëve të dërgojnë një kërkesë ose pyetje në mënyrë elektronike, ose në administratën komunale ose në Zyrën e Kryetarit të Komunës, dhe të marrin një përgjigje sa më shpejt sa të jetë e mundur.

Deri më tani, tetë kërkesa janë dërguar përmes “Sistemit 48”, ndërsa 25 pyetje i janë dërguar kryetarit të komunës. Portali ueb http://www.esevernamitrovica.com/ u vizitua nga 10,930 përdorues, 36,420 herë.

Monitorimi dhe pjesëmarrja aktive në punën e vetëqeverisjes lokale nga qytetarët është një parakusht për marrjen e vendimeve dhe politikave që do të jenë në përputhje me interesat e popullsisë më të madhe të Mitrovicës së Veriut dhe NSI u bën thirrje të gjithë qytetarëve të përdorin mundësi ligjore dhe të tjera për të kanë regjistruar dhe dëgjuar mendimin e tyre.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.