windows photo viewer latest version free download for windows 8 free adobe premiere elements 10 free windows vista home premium oemact computer free panic transmit 5 free adobe premiere pro cc classroom in a book (2015 release) pdf free essential antivirus free download windows 8 free

Njerëzit që praktikojnë të njëjtin profesion – Gazetarët flasin për bashkëpunimin ndëretnik midis punëtorëve të medias

Njerëzit që praktikojnë të njëjtin profesion – Gazetarët flasin për bashkëpunimin ndëretnik midis punëtorëve të medias

Profesioni duhet të jetë gjuha kryesore e gazetarëve – tha një nga pjesëmarrësit në Mbrëmjen tonë të Tregimeve, gazetarja Elfije Boletini. Në këtë ngjarje, gazetarët nga komunitetet serbe dhe shqiptare në Kosovë diskutuan për bashkëpunimin ndëretnik të punonjësve të medias dhe pengesat me të cilat përballen ata në punën e tyre. Ata gjithashtu theksuan rëndësinë e raportimit të përbashkët nga gazetarë nga komunitete të ndryshme për përcjelljen e një historie sa më afër realitetit dhe njohjet e larmishme me të cilët mund të shkëmbehen kontakte. Përveç Eljfijes, ekipi i Alternativna gjithashtu intervistoi Milica Radovanović, Milica Andrić Rakić dhe Donjeta Zahitin. Shikoni çfarë kishin për të thënë këta gazetarë dhe studentë të gazetarisë në lidhje me këtë temë

Mbrëmja e Tregimeve u organizua në fund të Qershorit kur një grup prej dhjetë personave nga Mitrovica Veriore dhe Jugore dhe Prishtina u mblodhën në orët e mbrëmjes në çatinë tonë në Mitrovicën Veriore, të gatshëm për të shkëmbyer historitë dhe përvojat e tyre në lidhje me bashkëpunimin ndëretnik midis punëtorëve të mediave.

Mbrëmja e tregimeve u organizua jo vetëm për të bashkuar profesionistë të rinj, por edhe për të prezantuar programin e Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit në mediat lokale.

Ky ishte një nga shumë aktivitetet e programit pesë-vjeçar për Pajtim dhe Transformim të Konfliktit që Iniciativa e Re Sociale po zbaton në partneritet me Community Building Mitrovica dhe Youth Initiative for Human Rights – Kosovo.

Mbështetur nga populli amerikan përmes USAID-it në Kosovë.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.