xbox one controller driver download windows 8.1 free adobe premiere pro cc 13.0 free dota free full version for pc libreoffice windows 10 free google pc windows 7

Nisma e Re Sociale – NSI po kërkon një kameraman profesionist i cili do t’i bashkoheti cili do t’i bashkohet projekteve dhe kampanjave tona!

Nisma e Re Sociale – NSI po kërkon një kameraman profesionist i cili do t’i bashkoheti cili do t’i bashkohet projekteve dhe kampanjave tona!

NSI përpiqet të krijojë një ndikim dhe të sjellë ndryshim përmes programeve dhe projekteve, si dhe fushatave të komunikimit publik që promovojnë histori pozitive mbi marrëdhëniet e komuniteteve, gjuhët e pranimit shoqëror, pajtimin, transformimin e konflikteve, ndërtimin e besimit dhe ballafaqimin me të kaluarën.

Kerkojme bashkëpunëtore për pozitat e mëposhtme:

Kameraman

Nëse keni:

• Përvojë në krijimin e përmbajtjes dhe videove. •Regjistroni, prodhoni, post-prodhoni video dhe zë; •Përvojë me paketën softuerike Adobe për prodhim audio-video (Premiere, After Effects, Audition) ose Mac’s Final Cut Pro • Bëni fotografi dhe video të prodhimit me cilësi të lartë • Njohuri të gjuhës angleze, serbe ose/dhe shqipe

Pastaj  dërgoni aplikacionin tuaj duke ndjekur termat e referencës ToR.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.