adobe acrobat pro dc cambiar idioma free hp scanjet g3110 driver windows 10 windows 7 professional minimum system requirements free autodesk autocad 2016 64 bit serial number free windows 7 ultimate sp1 update free windows xp professional vs windows 7 ultimate free vmware 12 workstation license key free

Këshilltarja për çështje gjinore në Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë, Reyes Charle dha të enjten një trajnim mbi agjendën e grave të BE-së, paqen dhe sigurinë

Këshilltarja për çështje gjinore në Zyrën e Bashkimit Evropian në Kosovë, Reyes Charle dha të enjten një trajnim mbi agjendën e grave të BE-së, paqen dhe sigurinë

Rreth 30 pjesëmarrës patën mundësinë të shikojnë prezantimin zyrtar në lidhje me Planin e Veprimit Gjinor të BE -së dhe të dëgjojnë hapat që BE po ndërmerr për të avancuar çështjet gjinore.

“Me marrjen e detyrës nga Ursula von der Leyen si Presidente e Komisionit Evropian, integrimi gjinor është një përparësi më shumë se kurrë,” nënvizoi Charle.

Trajnimi ishte një vazhdim i projektit “Përfshirja e Grave në Tavolinën Negociuese në Kosovë” iniciuar nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe zbatuar nga drejtoresha e NSI, Jovana Radosavljević dhe drejtoresha e United Women’s Association, Vlora Hoti.

Më poshtë mund t’i gjeni materialet video të përdorura gjatë sesionint të trajnimit, ndërsa prezantimin mund ta gjeni këtu.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.