windows 8.1 product key generator 2019 free download google fonts to windows free windows 7 pro to windows 10 freeupgrade free xbox one controller driver download windows 8.1 free autodesk maya 2012 full version free adobe animate cc crack reddit free

Informon se konkursi për praktikantet i publikuar në Shkurt të këtij viti është anuluar për shkak të situatës aktuale të shkaktuar nga pandemia COVID-19

Informon se konkursi për praktikantet i publikuar në Shkurt të këtij viti është anuluar për shkak të situatës aktuale të shkaktuar nga pandemia COVID-19

Për shkak të situatës aktuale të shkaktuar nga pandemia COVID-19 dhe në përputhje me rregulloret e nxjerra nga autoritetet, Iniciativa e Re Sociale ju informon se konkursi për praktikantet i publikuar në Shkurt të këtij viti është anuluar.

Konkursi do të rihapet pas stabilizimit të gjendjes aktuale.

Qëndro në shtëpi Qëndro i sigurt!

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.