microsoft 2016 excel tutorial free microsoft word 2013 free full version for windows 10 free windows media 11 codec download free adobe illustrator cs6 free trial for mac free logic pro x library size free blu ray player for pc free microsoft office 2007 standard iso free

Ekipi i Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit nis punën me përkushtim!

Ekipi i Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit nis punën me përkushtim!

Partnerët në aktivitetin e Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit, CBM, NSI dhe YIHR-Kosovë, patën takimin e tyre të parë. Ky takim shërbeu si hapi i parë në zyrtarizimin e bashkëpunimit ndërmjet tyre. Partnerët u njohën me të gjithë anëtarët e ekipit nga organizatat partnere, duke reflektuar shkurtimisht mbi aktivitetin dhe hapat e ardhshëm. Drejtoresha Ekzekutive e CBM-it, Afërdita Sylaj Shehu theksoi se kemi shumë punë përpara nesh pasi aktiviteti i Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit do të zgjas 5 vjet, por është e lumtur të shoh një ekip të fortë nga të gjitha organizatat partnere. Nga ana tjetër, Jovana Radosavljevic dhe Marigona Shabiu, drejtore ekzekutive të organizatave të tyre, në emër të ekipeve të veta ndanë të njëjtin ngazëllim dhe thane se janë të gatshme për një periudhë interesante përpara.
 
 
Ky program mbështetet nga populli Amerikan përmes USAID-it në Kosovë.

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.