anybizsoft pdf converter bagas31 free counter strike game for pc windows 10 microsoft visio viewer 2013 file location free java runtime environment 1.7 0 64 bit windows 10 microsoft excel 2016 icon free endnote x7 cwyw word 2016 mac free

Aktiviteti i Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit po kërkon një Ekspert për krijimin e dokumentacionit dhe përmbajtjeve krijuese audio / vizuale.

 

Aktiviteti i Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit po kërkon një Ekspert për krijimin e dokumentacionit dhe përmbajtjeve krijuese audio / vizuale.

Objektivi kryesor i detyrës është të lehtësojë katër ngjarje të tregimit dhe të dokumentojë përmbajtjen prej tyre në format video dhe audio dhe të përgatisë 4 histori nga ajo përmbajtje e cila do të publikohet në faqen e internetit rctkosovo.com, në rrjetet sociale dhe media të tjera.

Ky aktivitet synon të angazhojë të rinjtë në shprehjen e vizionit të tyre të bashkëjetesës dhe pajtimit me komunitete të ndryshme. Në mënyrë që të arrihet kjo, ekipi i RCT do të organizojë një ngjarje tregimi për të mbledhur të rinjtë rreth interesave të përbashkëta. Temat e ngjarjes do të përfshijnë qasje të ndjeshme ndaj subjekteve që janë interes i përbashkët i të gjithëve, të tilla si shkrimi krijues, dizajni, arti, muzika, etj. Për t’i mësuar ata se si të shprehin në mënyrë krijuese vizionet e tyre.

Documenti më poshtë përbën specifikimet e kornizës, qëllimin, kriteret standarde për të kryer shërbimet e kërkuara dhe udhëzimet për dorëzimin e aplikimit.

Të gjitha palët e interesuara duhet të paraqesin ofertat e tyre më së voni deri më 18 qershor (e premte), 2021 nëoffice@newsocialinitiative.org

Terms of Reference 👉RCT-ToR-Expert on documentation and creative contents

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.