ats free for pc windows 8.1 recovery disc download free autodesk revit 2018 vs 2019 free free windows 8 professional download free affinity designer magazine templates free download windows live messenger 14.0 free free microsoft office 2013 login free microsoft visual studio 2010 professional full version free

Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp

Të zgjidhet sa më shpejt rasti u vjedhjes së kabllove të sigurisë në Via Ferrata Berim dhe të krijohet siguri për qytetarët dhe pronat

Ne e dënojmë ashpër vjedhjen e kabllit të sigurisë dhe shkatërrimin e Via ferrata Berim, e cila është ndêr hapësirat më tërheqëse turistik enë veri të Kosovës. Ne i bëjmë thirrje Stacionit Policor Zubin Potok dhe Policisë së Kosovës për Rajonin e Veriut që të gjejnë sa më shpejt që të jetë e mundur autorët e këtij akti dhe të kontribuojnë në sqarimin efikas të këtij rasti.

Ne i bëjmë thirrje Policisë së Kosovës të tregojë përgjegjësi dhe efikasitet në të gjitha rastet e tjera të rrezikimit të sigurisë dhe shkatërrimit të pronave në hapësirat publike, siç është shkatërrimi i shtegut në Mali Zvečan/Zveçan të Vogël, shkallët në Zubin Potok, mobiljet urbane dhe të gjitha krimet e tjera.

Ne presim që përfaqësuesit e komunës së Zubin Potokut të dënojnë një sjellje të tillë dhe, në përputhje me kompetencat e tyre, të angazhohen në sqarimin e këtij rasti, duke marrë parasysh që turizmi njihet edhe në dokumentet strategjikë të kësaj komune. Via Ferrata Berim është bërë një hapësirë e njohur turistike në veri të Kosovës, dhe kjo anë u mbulua nga media të shumta vendase dhe të huaja, duke e vendosur këtë zonë në hartën turistike të Ballkanit dhe të gjithë botës. Ne mbështesim Institutin për Zhvillimin e Territorit dhe Ekonomisë (INTER) dhe Outdor Initiative në punën e tyre të mëtutjeshme dhe u bëjmë thirrje që të mos heqin dorë nga zhvillimi dhe promovimi i turizmit në Kosovë.

Deklarata u nënshkrua nga:

Iniciativa e re sociale (NSI), Bota bardhê e Zi / Crno Beli Svet, LINK, CSD, RTV Kim, Gračanica Online, FDMC, Kontakt Plus, ACDC, Qendra e Mediave Čaglavica, Qendra për Iniciativa Sociale CSI, OJQ Aktiv, Një shoqatë alternative / Alteenativno Udruženje, Qendra e Zhvillimit të Komunitetit

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Warning: Use of undefined constant statement - assumed 'statement' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 79

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.