Milica Radovanović

Zyrtare e projektit/ Hulumtuese

ka qenë e angazhuar në hulumtimin e politikave që nga viti 2016, dhe gjithashtu që nga viti 2018 ka filluar të punojë në portalin e përditshëm lokal të lajmeve KoSSev, si gazetare. Që atëherë, ajo filloi redaktimin e një platforme hulumtuese Crno beli svet nga Mitrovica e Veriut. Radovanović ka qenë përfituese e Programit të Drejtësisë Tranzicionale të BIRN -it, ajo gjithashtu ka bashkëpunuar me agjencinë e lajmeve të shtypit maqedonas Meta MK, dhe gjithashtu ka punuar si konsulente e mediave e UNICEF -it. Si gazetare ashtu edhe hulumtuese, ajo është e aftë për zhvillimet politike, veçanërisht ato që lidhen me zbatimin e Marrëveshjes së Brukselit, drejtësinë tranzicionale dhe personat e zhdukur.