Në analizën e opsioneve të politikave publike Mollë e re e sherrit: KPS në dialogun për normalizim, probabiliteti i përfshirjes së çështjes së statusit të Kishës Ortodokse Serbe në dialogun për normalizimin e marrëdhënieve ndërmjet Beogradit dhe Prishtinës dhe praimi i Janë shqyrtuar modelet e pjesëmarrjes së mundshme të përfaqësuesve të kishës në negociatat për komunitetet e serbëve dhe shqiptarëve të Kosovës. Hulumtimi është kryer nga Iniciativa e Re Sociale.

Share: