windows 10 1803 kms client key free bittorrent free download for windows free 3d sound effects software free download for windows 8 free elan smbus driver windows 10 download free keyrep software free for windows 10 que es windows 10 enterprise 2016 ltsb free cutepdf writer windows 10 64 bit windows ce 5.0 download iso free

Loja e numrave: Zgjidhja e çështjes së zhdukurve 20 vite më vonë

Analiza Loja e numrave – Adresimi i personave të zhdukur 20 vjet më vonë ofron një pasqyrë të progresit të bërë në adresimin e çështjes së personave të zhdukur në Kosovë, mangësitë e bëra në adresimin e kësaj çështjeje në dy dekadat e fundit dhe sa përfshirja formale e kësaj teme në dialogun në mes të Beogradit dhe Prishtinës mund të kontribuojnë në zgjidhjen e saj, me theks të veçantë në përvojat e familjarëve të zhdukur nga komuniteti serb në Kosovë. Analizën e realizoi Iniciativa e Re Sociale. 

Share:


Warning: Use of undefined constant news - assumed 'news' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 40

Warning: Use of undefined constant statement - assumed 'statement' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 79

Share:


Warning: Use of undefined constant newsletter - assumed 'newsletter' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/mint22shared/public_html/nsi/wp-content/themes/goodwish-child/single.php on line 158
This site is registered on wpml.org as a development site.