Dialogu Kosovë-Serbi: Platforma e Shoqërisë Civile për Dialog kërkon transparencë nga Qeveria

Ne, anëtarët e shoqërisë civile po i ndjekim me vëmendje zhvillimet në lidhje me procesin e dialogut ndërmjet Kosovës dhe Serbisë. Përkundër kërkesave të vazhdueshme për një rol të shtuar…

Shiko me shume
Deklaratë e Përbashkët e Organizatave të Shoqërisë Civile për Projektligjin për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK

Prishtinë,  13 gusht 2020 Organizatat e shoqërisë civile u bëjnë thirrje deputetëve të Partisë Demokratike të Kosovës, konkretisht propozuesit të projektligjit z. Gazmend Bytyqi që të tërheq projektligjin për mbrojtjen…

Shiko me shume
Njoftim për shtyp

Të zgjidhet sa më shpejt rasti u vjedhjes së kabllove të sigurisë në Via Ferrata Berim dhe të krijohet siguri për qytetarët dhe pronat Ne e dënojmë ashpër vjedhjen e…

Shiko me shume
Njoftime për shtyp

REAGIM Të ndalohet linçimi publik ndaj aktivistit Shkëlzen Gashi Po vazhdon linçimi publik ndaj aktivistit për të drejtat e njeriut Shkëlzen Gashit. Për shkak të deklaratave të tij publike të…

Shiko me shume
📣 Njoftime për shtyp

Lidhur me sulmin fizik ndaj pronarit të kompanisë Puls inzinjering dhe të RTV Pulse, Nenad Millenkoviq, i cila ka ndodhur me datë 27.04.2020 para selisë së Organit të Përkohshëm të…

Shiko me shume
Njoftim për publikun

Ne e dënojmë arrestimin e djeshëm nga Policia e Kosovës të kryeredaktores të Përgjithshme të portalit KoSsev, Tatjana Lazarevic të Policisë së Kosovës, për gjoja shkelje të orarit mbi lirinë…

Shiko me shume
Informon se konkursi për praktikantet i publikuar në Shkurt të këtij viti është anuluar për shkak të situatës aktuale të shkaktuar nga pandemia COVID-19

📣 Për shkak të situatës aktuale të shkaktuar nga pandemia COVID-19 dhe në përputhje me rregulloret e nxjerra nga autoritetet, Iniciativa e Re Sociale ju informon se konkursi për praktikantet i…

Shiko me shume
Komunikatë për shtyp – Vendosja e bashkëpunimit ndërmjet Serbisë dhe Kosovës në luftimin e pandemisë së virusit korona

KONVENTA KOMBËTARE RRETH BASHKIMIT EVROPIAN Grupi punues për Kapitullin 35 Vendosja e bashkëpunimit mes Serbisë dhe Kosovës në luftën kundër pandemisë së sëmundjeve ngjitëse COVID19 Jemi dëshmitarë që pandemia e…

Shiko me shume
Ofertë pune

NSI hap pozitën e punës asistent me kohëzgjatje të kufizuar, i cili do të punonte si pikë kontakti me përgjegjësinë më të mëdha në mbledhjen e informacioneve në zbatimin e…

Shiko me shume