Ruaj planetin

Meqë Dita e Tokës, e cila shënohet më 22 prill po afrohet, ju ftojmë ta shënojmë bashkë këtë ditë nën moton "Ruaj planetin". Gjithçka do të fillojë sot, më 19…

Shiko me shume
Fuqizimi i zërit të viktimave

Gjatë 20 viteve të fundit, ka pasur shumë iniciativa në Ballkanin Perëndimor për t'u ballafaquar me të kaluarën, megjithatë shumë përpjekje kanë dështuar të përmbushin pritjet e viktimave dhe komuniteteve…

Shiko me shume
Komunikatë për Media – I dënojmë fuqishëm sulmet e pabazuara ndaj abatit të Manastirit të Deçanit

I dënojmë fuqishëm  sulmet e pabazuara të Këshillit për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut në Kosovë (KMDLNJ) ndaj abatit të Manastirit të Deçanit, o.Sava Janjiq. Ndihma dhe…

Shiko me shume
Deklaratë për shtyp me rastin e njoftimit të hapjes së një “baze ushtarake” në Mitrovicën e Jugut

Dje morëm një lajm nga z. Agim Bakhtiri se Kuvendi i Komunës së Mitrovicës Jugore ndau 191 hektarë tokë në kodrën Crnuša / Cernusha Forcave të Sigurisë së Kosovës për…

Shiko me shume
Ne po kërkojmë praktikantë!

Kush jemi ne? Ne jemi një organizatë e shoqërisë civile nga Kosova, me seli në Mitrovicën e Veriut. Ekipi ynë përbëhet nga njerëz të pasionuar, të përkushtuar të cilët përpiqen…

Shiko me shume
NSI dhe Komuna e Mitrovicës së Veriut nënshkruan një memorandum për përmirësimin e portalit eSevernaMitorvica

  NSI dhe Komuna e Mitrovicës së Veriut sot nënshkruan një memorandum për bashkëpunimin e biznesit për të përmirësuar më tej web portalin http://www.esevernamitrovica.com/sq  Memorandumi u nënshkrua nga Kryetari i…

Shiko me shume
Iniciativa e Re Sociale – NSI është në kërkim të një shërbimi të Komunikimit dhe Produksionit Video.

Rreth Iniciatives  së Re Sociale Iniciativa e Re Sociale – NSI është një organizatë e shoqërisë civile që punon në Kosovë, por gjithashtu bashkëpunon me palët kryesore të interesit në…

Shiko me shume
Aktiviteti i Pajtimit dhe Transformimit të Konfliktit po kërkon një zhvillues uebi!

Aktiviteti për Pajtim dhe transformim të konfliktit po kërkon një zhvillues uebi për të hartuar dhe zhvilluar një faqe në internet dhe aplikacionin celular.   Uebfaqja dhe aplikacioni mobil, si…

Shiko me shume
Linking Through Lenses: Një perspektivë e re në komunikim dhe dialog

Mediat sociale janë bërë pjesa më e rëndësishme e komunikimit në internet. Numri më i madh i përdoruesve aktivë janë të rinjtë. Mediat sociale kanë ndikimin më të fortë mbi…

Shiko me shume