Rreth 30 pjesëmarrës patën mundësinë të shikojnë prezantimin zyrtar në lidhje me Planin e Veprimit Gjinor të BE -së dhe të dëgjojnë hapat që BE po ndërmerr për të avancuar çështjet gjinore.

“Me marrjen e detyrës nga Ursula von der Leyen si Presidente e Komisionit Evropian, integrimi gjinor është një përparësi më shumë se kurrë,” nënvizoi Charle.

Trajnimi ishte një vazhdim i projektit “Përfshirja e Grave në Tavolinën Negociuese në Kosovë” iniciuar nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe zbatuar nga drejtoresha e NSI, Jovana Radosavljević dhe drejtoresha e United Women’s Association, Vlora Hoti.

Më poshtë mund t’i gjeni materialet video të përdorura gjatë sesionint të trajnimit,  ndërsa prezantimin mund ta gjeni këtu.

Shares