Ne jemi të lumtur t’ju informojmë se Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë ka hyrë në fazën 3!

 

Kësaj here kemi vendosur të bashkojmë forcat që t’a bëjmë platformën edhe më gjithpërfshirëse dhe të ndajmë storje motivuese me ju, duke vazhduar të jemi qendra e ndërtimit të besimit që ju doni!

Platforma e Ndërtimit të Besimit në Kosovë Faza 3 mbështetet nga UNMIK dhe zbatohet nga Open Data Kosovo, Iniciativa e Re Sociale dhe Alternativna.

 

Na ndiqni në rrjete sociale: Kosovo Trustbuilding Platform (Facebook, Instagram & Twitter) dhe vizitoni www.kosovotrustbuilding.com

 

Shares