Lajmet e fundit

Termat e Referencës – ToRShërbimet e përmirësimit dhe mirëmbajtjes së faqes në internetLloji i kontratës: Kontratë shërbimi (SC) ose Marrëveshje për shërbime speciale …

A jeni gati për punë praktike? Ftojmë individët e interesuar që të aplikojnë për pozita të ndryshme praktike në organizatën tonë që …

Je përdorues i pasionuar i platformave të komunikimit si WhatsApp, Email, Facebook, apo Instagram për t’u lidhur me familjen dhe miqtë e …

Iniciativa e Re Sociale (NSI) është e lumtur të njoftojë nisjen e #LTLCchallenge-së së tretë – një thirrje e hapur për qytetarët, …

0
Projektet
0
Ngjarjet
0
Publikimet
0
Trajnimet

Publikimet

Bashkohuni me ne

Njerëzit i bashkohen New Social Initiative (Iniciativës së Re Sociale) për të kontribuar dhe ndikuar në ndryshime në komunitetet e tyre. New Social Intiative është një vend ku mund të jeni vetëvetja. Iniciativa, motivimi, bashkëpunimi, përgjegjshmëria, optimizmi dhe kreativiteti janë vetëm disa nga veçoritë që përcaktojnë New Social Initiative kulturën e organizatës. Ne jemi në kërkim të praktikantëve, anëtarëve të ekipit dhe bashkëpunëtorëve me kualifikime dhe mënyra të ndryshme të të menduarit.

Facebook Feed

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The user has not authorized application 1332798716823516. Type: OAuthException
Amid major political tensions in August, we worked to bring you something different and refreshing in September – the Coffee Festival and KPDS 2022 were a major success for us!👇bit.ly/3zxNIXj***Tokom velikih političkih tenzija u avgustu, trudili smo se da vam donesemo nešto drugačije i novo u septembru - Festival kafe i KPDS 2022. bili su veliki uspeh za nas!👇bit.ly/3UhOgZ4***Mes tensioneve të mëdha politike në gusht, ne punuam për t’ju sjellë diçka ndryshe dhe freskuese në shtator - Festivali i Kafesë dhe KPDS 2022 ishin një sukses i madh për ne!👇bit.ly/3FAzpFk ... See MoreSee Less
Our Executive Director, Jovana Radosavljević, is in Berlin for the Civil Society & Think Tank Forum. The forum is a part of the Berlin Process and it is supported by the German Federal Foreign Office. The Southeast Europe Association and the Aspen Institute Germany event can be followed in real time:crm.aspeninstitute.de/civicrm/mailing/url?u=1089&qid=809132 ... See MoreSee Less
PRIJAVITE KRŠENJE JEZIČKIH PRAVA / RAPORTIMI I SHKELJEVE GJUHËSORE ... See MoreSee Less
Call for applications for young researchers🔎We are looking for eight policy "nerds" from different ethnic communities in Kosovo and Serbia to attend our intensive training and mentoring program, they will write a practical policy summary on a topic of their choice and get paid to write it.If you are 24 years old or younger, student of political and other social sciences and are interested in the Brussels Dialogue and regional cooperation initiatives. Apply and share this call with your friends!Albanians from Preševo/ Preshevë, Bujanovac/Bujanoc and Medveđa/Medvegja as well as Kosovo Serbs are especially encouraged to apply.More information about the program: bitly.ws/w44GIf interested, send your CV and a cover letter outlining your topics of interest to 👉 office@newsocialinitiative.org. ... See MoreSee Less
Visit our RCT website!Read more about our activities, storytellings, cohesion circles, and so on only by visiting us at 👉 www.rctkosovo.com. Every published story is available in three languages, and our website is mobile friendly too📱.This video was done as part of the Reconciliation & Conflict Transformation Activity, implemented by Community Building Mitrovica and partners from New Social Initiative and Youth Initiative for Human Rights - Kosovo (YIHR KS) , and supported by the American people through USAID Kosovo . ... See MoreSee Less

Twitter Feed

Twitter feed is not available at the moment.

Iniciativat e NSI